100 elektrische Hyundai’s IONIQ de weg op in Amsterdam voor uniek Car Sharing-project.

  • Vrijdag 6 oktober 2017
Hyundai Motor start vandaag officieel met zijn Car Sharing-service in Amsterdam, met 100 Hyundai’s IONIQ Electric.
Met de eerste puur elektrische Car Sharing-vloot in Europa investeert Hyundai in een schonere toekomst door emissievrij rijden bereikbaar te maken voor iedereen in de Nederlandse hoofdstad.
Gebruikers profiteren van een maximale range van 280 km (NEDC), de grootste momenteel in een vloot van elektrische deelauto’s.
Gemakkelijk digitaal reserveren en parkeren op gereserveerde plaatsen.
#ioniqcarsharing

5 oktober 2017 – Hyundai Motor heeft de primeur. Vandaag is in Amsterdam de aftrap van een uniek autodeelproject: de eerste in Europa met volledig elektrische auto’s. Speciaal hiervoor zijn honderd puur elektrisch aangedreven Hyundai’s IONIQ ingezet. Iedereen kan gebruikmaken van IONIQ Car Sharing om zich daarmee efficiënt en emissievrij te verplaatsen. Oppikken en achterlaten van de auto’s is overal mogelijk binnen grootstedelijk Amsterdam. De Hyundai IONIQ Electric heeft een actieradius van 280 kilometer (NEDC) en biedt ruimte aan vijf personen én hun bagage. Met dit autodeelproject wil Hyundai een bijdrage leveren aan een betere luchtkwaliteit in de Nederlandse hoofdstad. Snel, betaalbaar, efficiënt en vooral duurzaam vervoer is niet langer een utopie, maar werkelijkheid.On The Road TV - autonieuws en rij impressies

Het autoprogramma ‘On The Road’ waarin presentator Jan Willem van den Akker diverse rij impressies maakt van verschillende merken. Daarnaast komen alle facetten van de autobranche aan de orde. Zoals tips voor particulieren tot adviezen voor de zakelijke rijders. 

On The Road Tv is een initiatief van Media Presentaties.

Powered by

media Presentaties

 

Contact opnemen

On The Road TV - autonieuws en rij impressies
Onderdeel van : Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl