Hyundai Motor start vandaag officieel met zijn Car Sharing-service in Amsterdam, met 100 Hyundai’s IONIQ Electric.
Met de eerste puur elektrische Car Sharing-vloot in Europa investeert Hyundai in een schonere toekomst door emissievrij rijden bereikbaar te maken voor iedereen in de Nederlandse hoofdstad.
Gebruikers profiteren van een maximale range van 280 km (NEDC), de grootste momenteel in een vloot van elektrische deelauto’s.
Gemakkelijk digitaal reserveren en parkeren op gereserveerde plaatsen.
#ioniqcarsharing

5 oktober 2017 – Hyundai Motor heeft de primeur. Vandaag is in Amsterdam de aftrap van een uniek autodeelproject: de eerste in Europa met volledig elektrische auto’s. Speciaal hiervoor zijn honderd puur elektrisch aangedreven Hyundai’s IONIQ ingezet. Iedereen kan gebruikmaken van IONIQ Car Sharing om zich daarmee efficiënt en emissievrij te verplaatsen. Oppikken en achterlaten van de auto’s is overal mogelijk binnen grootstedelijk Amsterdam. De Hyundai IONIQ Electric heeft een actieradius van 280 kilometer (NEDC) en biedt ruimte aan vijf personen én hun bagage. Met dit autodeelproject wil Hyundai een bijdrage leveren aan een betere luchtkwaliteit in de Nederlandse hoofdstad. Snel, betaalbaar, efficiënt en vooral duurzaam vervoer is niet langer een utopie, maar werkelijkheid.