Allrounder voor het gezin - de innovatieve Opel Combo Tour

  • Maandag 19 februari 2018

• Keuze uit lange en korte versies, beide met vijf of zeven zitplaatsen 
• XXL-laadvolume van 597 tot 2.693 liter
• Typisch Opel: veel rijhulpsystemen en toonaangevend in infotainment
• Head-up display en panoramische 180° achteruitrijcamera,
• Opel styling: robuust uiterlijk met Opels kenmerkende koplampwinglets
• Verkoopstart eerste helft 2018, levering in tweede helft

Breda, 19 februari 2018 – Opel zet zijn productoffensief voort met een onvervalste allrounder. Dat is de praktische, ruime en veelzijdige Opel Combo Tour, op basis van een compleet nieuw platform. Het is een ideale (gezins)auto door zijn veelzijdige mogelijkheden en enorme binnenruimte. Er is keuze uit een korte (4,40 meter) en lange versie (4,75 meter), en uit vijf en zeven zitplaatsen. De nieuwe Opel Combo Tour biedt innovatieve technologie, comfort en veiligheid.
Zaken die de veiligheid verhogen, zijn onder meer Vermoeidheidsassistent, Achteruitrijcamera panoramisch 180°, een Head-up display en IntelliGrip. Comfort krijgt in dit segment een nieuwe dimensie dankzij features als verwarmbare voorstoelen en een verwarmbaar en met leder bekleed stuurwiel. Een nieuwe optie die beschikbaar komt is Advanced Park Assist II (inclusief parkeersensoren voor en achter). Dit systeem waarschuwt de bestuurder onder meer voor obstakels rondom bij scherpe bochten met lage snelheid. Deze vijfde generatie Opel Combo is bovendien een blikvanger, met zijn stoere en robuuste voorkomen. On The Road TV - autonieuws en rij impressies

Het autoprogramma ‘On The Road’ waarin presentator Jan Willem van den Akker diverse rij impressies maakt van verschillende merken. Daarnaast komen alle facetten van de autobranche aan de orde. Zoals tips voor particulieren tot adviezen voor de zakelijke rijders. 

On The Road Tv is een initiatief van Media Presentaties.

Powered by

media Presentaties

 

Contact opnemen

On The Road TV - autonieuws en rij impressies
Onderdeel van : Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl