Alpine Vision in Autoworld museum Brussel

  • Maandag 8 augustus 2016

In samenwerking met Renault België Luxemburg organiseert het museum Autoworld in Brussel van 16 juli tot 4 september de tentoonstelling “Alpine Story”. De expositie toont veertig auto’s die het succesverhaal van het illustere Franse merk vertellen. 

De productie-, rally- en raceauto’s worden beschikbaar gesteld door verschillende verzamelaars in samenwerking met onder andere Jean-Charles Rédélé, zoon van oprichter Jean Rédélé (1922-2007), Hervé Charbonneaux, de Renault Collectie en enkele Alpine clubs in België.

Bezoekers kunnen allerlei modellen bewonderen die het merk bekendheid hebben gegeven: de A106, A108, A110, A310, A610, rally- en circuitversies van de A110 en de Alpine 442B die in 1978 de 24-uursrace van Le Mans op zijn naam schreef.De Alpine Vision, het prototype van de productieversie die eind dit jaar wordt voorgesteld, is alleen in de eerste week van de tentoonstelling te bewonderen.

Voor meer informatie: http://www.autoworld.be/expos-nl

 On The Road TV - autonieuws en rij impressies

Het autoprogramma ‘On The Road’ waarin presentator Jan Willem van den Akker diverse rij impressies maakt van verschillende merken. Daarnaast komen alle facetten van de autobranche aan de orde. Zoals tips voor particulieren tot adviezen voor de zakelijke rijders. 

On The Road Tv is een initiatief van Media Presentaties.

Powered by

media Presentaties

 

Contact opnemen

On The Road TV - autonieuws en rij impressies
Onderdeel van : Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl