De nieuwe Renault Kadjar: attractieve stijl en nog meer comfort

  • Vrijdag 14 september 2018

 

Met zijn vloeiende lijnen, dynamische kwaliteiten en hoog comfortniveau verkreeg de Renault Kadjar bij zijn introductie in 2015 direct een sterke positie in het compacte SUV-segment.

 

De nieuwe Renault Kadjar is op alle fronten verbeterd. Traditionele SUV-kenmerken worden gecombineerd met een extra attractieve en stijlvolle uitstraling met dynamische, strakke lijnen.

 

De Kadjar legt de nadruk op comfort, kwaliteit en ergonomisch design. Het interieur is opnieuw ontworpen voor een nog aangenamere ervaring.

 

Tot slot is het rijplezier in de Renault Kadjar verder verhoogd dankzij de nieuwe, geavanceerde en efficiënte benzine- en dieselmotoren.

 

Prijzen en data worden in een later stadium bekend gemaakt.

 

De Kadjar is sinds de lancering in 2015 een belangrijk model in het aanbod van Renault. Wereldwijde kozen al ruim 450.000 klanten in meer dan vijftig landen voor deze auto. Met een moderner en stijlvoller design, verhoogd comfort en zichtbaar verbeterde kwaliteit behoudt de Kadjar zijn sterke positie. Tegelijk bouwt het model voort op zijn 4WD-kwaliteiten waarmee hij zich onderscheidt in het segment.”

Olivier Tschanhenz - Deputy Marketing DirectorOn The Road TV - autonieuws en rij impressies

Het autoprogramma ‘On The Road’ waarin presentator Jan Willem van den Akker diverse rij impressies maakt van verschillende merken. Daarnaast komen alle facetten van de autobranche aan de orde. Zoals tips voor particulieren tot adviezen voor de zakelijke rijders. 

On The Road Tv is een initiatief van Media Presentaties.

Powered by

media Presentaties

 

Contact opnemen

On The Road TV - autonieuws en rij impressies
Onderdeel van : Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl