Dit is de volledig nieuwe Toyota RAV4!

  • Zaterdag 7 april 2018

toyota RAV 4

 

Toyota onthult de volledig nieuwe, vijfde generatie Toyota RAV4! De veelzijdige SUV maakt zijn werelddebuut op de New York International Auto Show 2018. Het is de eerste RAV4 die op het modulaire voertuigplatform Toyota New Global Architecture (TNGA) staat. De RAV4 blijft trouw aan zijn erfgoed als pionier van het SUV-segment en maakt grote stappen op het gebied van rijeigenschappen, veiligheid en aandrijflijnen.

De nieuwe Toyota RAV4 straalt puur rijplezier uit. Een stoere, robuuste look die zijn avontuurlijke karakter benadrukt. Doordat de RAV4 breder is dan voorheen (+ 10 mm), oogt hij extra krachtig. De grotere bodemvrijheid laat er geen misverstand over bestaan dat de RAV4 gemaakt is voor het avontuur. De ideale SUV voor als je vaak met het gezin eropuit gaat. En ook perfect voor degene die er een actieve levensstijl op nahoudt. Fietsen mee en genieten van al het moois dat Nederland te bieden heeft.On The Road TV - autonieuws en rij impressies

Het autoprogramma ‘On The Road’ waarin presentator Jan Willem van den Akker diverse rij impressies maakt van verschillende merken. Daarnaast komen alle facetten van de autobranche aan de orde. Zoals tips voor particulieren tot adviezen voor de zakelijke rijders. 

On The Road Tv is een initiatief van Media Presentaties.

Powered by

media Presentaties

 

Contact opnemen

On The Road TV - autonieuws en rij impressies
Onderdeel van : Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl