DOCUMENTAIRE 'GOING ELECTRIC' VAN JAGUAR NU ON DEMAND BESCHIKBAAR

  • Donderdag 20 december 2018Beesd - 18 december 2018

'Minidocumentaire' van introductie Jaguar I‑PACE nu compleet
Going Electric biedt exclusief kijkje achter de schermen bij ontwikkeling eerste elektrische aangedreven Jaguar
Volledige documentaire nu on demand beschikbaar
Bij de onthulling van de elektrisch aangedreven I‑PACE in maart 2018 toonde Jaguar een 'minidocumentaire' van 15 minuten over de ontwikkeling van de Jaguar I‑PACE. De volledige documentaire, die luistert naar de naam Going Electric, is nu compleet en on demand beschikbaar.

Exclusief kijkje achter de schermen
De documentaire Going Electric biedt een intrigerend kijkje achter de schermen bij de ontwikkeling van Jaguars eerste elektrisch aangedreven auto – de I‑PACE. De uur durende documentaire toont beelden van Jaguars state‑of‑the‑art laboratoria en strikt geheime ontwerpstudio's. Het onthult een wereld waarin technische uitmuntendheid samenkomt met voortreffelijk vakmanschap, waar tests tot het extreme worden gebracht en de auto tot de limiet wordt gedreven.

On demand beschikbaar
De uitgebreide documentaire Going Electric is on demand beschikbaar via diverse kanalen. De documentaire is te vinden bij Amazon Prime, iTunes, Vimeo on Demand en Google Play.On The Road TV - autonieuws en rij impressies

Het autoprogramma ‘On The Road’ waarin presentator Jan Willem van den Akker diverse rij impressies maakt van verschillende merken. Daarnaast komen alle facetten van de autobranche aan de orde. Zoals tips voor particulieren tot adviezen voor de zakelijke rijders. 

On The Road Tv is een initiatief van Media Presentaties.

Powered by

media Presentaties

 

Contact opnemen

On The Road TV - autonieuws en rij impressies
Onderdeel van : Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl