Ecotap bij de 50 meest uitdagende ondernemers van Nederland

  • Dinsdag 30 oktober 2018

Ondernemersplatform Sprout presenteert met trots de Challenger50 van 2018, de lijst met meest uitdagende ondernemers van Nederland.

Het is de dertiende keer dat Sprout zijn Challenger50-lijst heeft samengesteld. Vijftig bedrijven, (waaronder Ecotap uit Boxtel) waarachter ondernemers schuilgaan die de markt opschudden, zich niets aantrekken van 'hoe dingen horen’ en marktaandeel kapen van de gevestigde orde met een concept dat beter, slimmer, duurzamer is en impact heeft op de markt. Eerdere winnaars van de Challenger50 waren o.a. Giels Brouwer (SciSports, 2017), Kristian Valk (Hotelchamp, 2016), Joris Beckers (Picnic, 2015) en Taco Carlier (VanMoof, 2010).

Dat Ecotap enorme sprongen maakt in de markt van elektrische laadmogelijkheden is niet onopgemerkt gebleven. Eerder dit jaar werd Ecotap al winnaar van De Deloitte Technology Fast 50 sectorwinnaar "Hardware" 2018,  een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Ook won Ecotap de grootste Europese aanbesteding voor laadpalen uitgeschreven door de provincies Overijssel en Gelderland. Ecotap mag 2.250 laadpalen leveren niet alleen door de scherpste prijzen, maar ook bood Ecotap de meeste mogelijkheden, kwaliteit, functionaliteit en  innovatiekracht.  

“Deze nominatie, de Challenger50 van 2018, is natuurlijk erg mooi en een bevestiging dat we ons op een bijzondere wijze aan het ontwikkelen zijn. Maar vooral mooi voor al onze medewerkers want we zijn één team en we doen het écht samen” zegt Kees van Bergen eigenaar van Ecotap.

Dit werd deze week ook nog eens onderstreept door het personeel zelf. Een speciaal ontworpen gouden Ecotap laadpaal werd door de medewerkers van Ecotap aangeboden aan de directie en prijkt nu voor de ingang van het Boxtelse bedrijf.

Op 22 november wordt de Challenger Award uitgereikt.On The Road TV - autonieuws en rij impressies

Het autoprogramma ‘On The Road’ waarin presentator Jan Willem van den Akker diverse rij impressies maakt van verschillende merken. Daarnaast komen alle facetten van de autobranche aan de orde. Zoals tips voor particulieren tot adviezen voor de zakelijke rijders. 

On The Road Tv is een initiatief van Media Presentaties.

Powered by

media Presentaties

 

Contact opnemen

On The Road TV - autonieuws en rij impressies
Onderdeel van : Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl