Ecotap blaast nieuw leven in ANWB praatpalen.

  • Dinsdag 17 april 2018

Na 57 jaar kwam er een eind aan de praatpalen van de ANWB. Vanaf 1 juli 2017 verdwenen de bekende gele praatpalen langs de weg. Daarmee konden gestrande weggebruikers jarenlang hulp oproepen als ze pech kregen. Door de opkomst van de mobiele telefoon waren ze overbodig geworden.

Van praatpaal naar oplaadpaal

Nu komen de gele praatpalen weer terug in het straatbeeld. De praatpalen worden laadpalen voor elektrische auto’s en fietsen door een nauwe samenwerking van het Boxtelse bedrijf Ecotap en Ecoleon uit Geldermalsen.

On the Road TV ging op bezoek bij de grootste laadpalenproducent van Nederland, Ecotap.

“Een mooi project om de bekende ANWB praatpalen om te bouwen naar oplaadpalen voor elektrische auto’s en fietsen. Doormiddel van een mooie samenwerking met onze partner Ecoleon kunnen wij deze ‘nieuwe’ oplaadpalen bouwen en plaatsen” meldt Kees van Bergen directeur van Ecotap.

Een mooi initiatief om zo de traditionele praatpaal nieuw leven in te blazen op een ‘groene’ verantwoorde wijze. “ Je kunt zeggen dat wij een Porsche 911 een elektromotor hebben gegeven” besluit Van Bergen.

Vorige week zijn bij Autolease Midden Nederland in Tiel de eerste gele oplaadpalen in gebruik genomen.On The Road TV - autonieuws en rij impressies

Het autoprogramma ‘On The Road’ waarin presentator Jan Willem van den Akker diverse rij impressies maakt van verschillende merken. Daarnaast komen alle facetten van de autobranche aan de orde. Zoals tips voor particulieren tot adviezen voor de zakelijke rijders. 

On The Road Tv is een initiatief van Media Presentaties.

Powered by

media Presentaties

 

Contact opnemen

On The Road TV - autonieuws en rij impressies
Onderdeel van : Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl