Extra avontuurlijk: Toyota C-HR en RAV4 Adventure

  • Vrijdag 15 juni 2018


 autonieuws on the road
 
  • Extra complete Adventure-uitvoeringen voor Toyota C-HR en RAV4 Hybrid
  • Avontuurlijke extra’s bovenop luxe standaarduitrusting
  • Prijzen van Toyota Adventure-modellen starten bij 35.695 euro
 
 Toyota introduceert twee nieuwe hybride uitvoeringen van de Toyota C-HR en RAV4: de Adventure. Het design van deze SUV-modellen is extra avontuurlijk met bijvoorbeeld treeplanken met chromen accenten en bodembeschermingsplaten. Vanbinnen onderscheiden de uitvoeringen zich met onder meer exclusieve Adventure lederen bekleding. De prijzen beginnen bij 35.695 euro voor de Toyota C-HR 1.8 Hybrid Adventure en 43.295 euro voor de RAV4 2.5 Hybrid Adventure (2WD). 

De Toyota C-HR 1.8 Hybrid Adventure is gebaseerd op de C-HR 1.8 Hybrid Style. Dat betekent dat onder meer automatische airconditioning met gescheiden zones, Toyota Touch® 2 Go Plus-navigatie, privacy glass achter, parkeersensors voor en achter en JBL premium audio met subwoofer standaard zijn. 


On The Road TV - autonieuws en rij impressies

Het autoprogramma ‘On The Road’ waarin presentator Jan Willem van den Akker diverse rij impressies maakt van verschillende merken. Daarnaast komen alle facetten van de autobranche aan de orde. Zoals tips voor particulieren tot adviezen voor de zakelijke rijders. 

On The Road Tv is een initiatief van Media Presentaties.

Powered by

media Presentaties

 

Contact opnemen

On The Road TV - autonieuws en rij impressies
Onderdeel van : Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl