Geordy Bloem wordt per 1 januari aangesteld als de nieuwe Directeur van B.V. NIMAG.

  • Donderdag 6 december 2018

Geordy Bloem wordt per 1 januari aangesteld als de nieuwe Directeur van B.V. NIMAG. Hij volgt Ted van Dam op, die na bijna achttien jaar als Directeur van B.V. NIMAG binnen de Louwman Group blijft en wordt aangesteld als Directeur Corporate Communications en Public Affairs.

In zijn nieuwe rol wordt Geordy Bloem (50) eindverantwoordelijk voor het bestuur van B.V. NIMAG, de Nederlandse importeur van Suzuki-auto's, -motorfietsen, -ATV's en -buitenboordmotoren. Geordy Bloem is al 26 jaar werkzaam voor de Louwman Group en sinds 1 augustus 2017 bij B.V. NIMAG, als General Manager Sales & Network. Voor die tijd heeft hij verschillende eindverantwoordelijke functies gehad, waaronder General Manager Lexus Nederland en vestigingsmanager van Louwman Hoofddorp. 

Ted van Dam (61): 'Geordy heeft zich sinds zijn komst sterk verdiept in de Suzuki-dealernetwerken en de specialistische markten van Marine en Motorcycle. Hij heeft zich een warme verbinder getoond en geniet een hoge mate van sympathie binnen de organisatie. Ik draag mijn verantwoordelijkheden dan ook met een gerust hart aan Geordy over.'

Directieteam
Met de aanstelling van Geordy Bloem wijzigt ook de managementstructuur van B.V. NIMAG. Per 1 januari 2019 wordt B.V. NIMAG bestuurd door een directieteam bestaande uit drie leden, onder voorzitterschap van Geordy Bloem. De andere leden zijn Financieel Directeur Wietse Uitenbroek (37) en Marketing Directeur Vincent Jorritsma (38).

Toekomst
Geordy Bloem: 'De complementaire opbouw van het directieteam betekent een nieuwe fase voor het bedrijf. Daarmee bouwen we verder op het succesvolle fundament dat Ted heeft neergelegd', aldus Bloem. 'Binnen Suzuki hebben we drie ongelooflijk krachtige dealerorganisaties. Sterk lokaal verankerde ondernemers die als ambassadeurs voor en met het merk Suzuki werken. Mijn grote uitdaging wordt om de drie productgroepen van elkaars imago te laten profiteren en zo het merk Suzuki in Nederland nog verder te laten groeien.'On The Road TV - autonieuws en rij impressies

Het autoprogramma ‘On The Road’ waarin presentator Jan Willem van den Akker diverse rij impressies maakt van verschillende merken. Daarnaast komen alle facetten van de autobranche aan de orde. Zoals tips voor particulieren tot adviezen voor de zakelijke rijders. 

On The Road Tv is een initiatief van Media Presentaties.

Powered by

media Presentaties

 

Contact opnemen

On The Road TV - autonieuws en rij impressies
Onderdeel van : Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl