• Extra krachtige en stoere uitstraling
  • Knipoog naar de 1e generatie met speciaal Fifty design lederen interieur
  • Hilux sinds 1968 leverbaar en uitgegroeid tot waar Toyota-icoon
  • Nederlander Bernhard ten Brinke met Hilux etappewinnaar in Dakar 2018
 
 De Toyota Hilux bestaat dit jaar precies 50 jaar. Om dit jubileum te vieren, introduceert Toyota de Hilux Fifty, een exclusieve uitvoering van de legendarische en onverwoestbare pick-up met een extra stoere uitstraling. De prijzen van de Toyota Hilux Fifty beginnen als Xtra Cabine bij 32.395 euro, exclusief btw en bpm. 

De Toyota Hilux Fifty is tijdelijk en exclusief voorzien van een uitgebreid accessoirespakket. Dat bestaat uit onder meer 18-inch ‘Bi-tone black’ lichtmetalen velgen met extra brede banden (265/60R18), aluminium treeplanken, chromen mistlamp-ornamenten en een pushbar met geïntegreerde bodembeschermplaat voor een extra stoere look.
Een duurzame kunststoflaag – een ‘bedliner’ – beschermt de bodem en wanden van de laadbak, inclusief de binnenkant van de achterklep. De laadbak is bovendien uitgerust met een afsluitbare en scharnierende toneau cover met subtiele spoiler. Die is uitgevoerd in de kleur van de carrosserie en vormt daardoor een fraai geheel met de Hilux. Een stevige roestvrijstalen rollbar onderstreept het robuuste karakter van de Hilux.