Hoogste marktaandeel ooit voor Renault in Nederland

  • Vrijdag 7 juli 2017
  • Renault noteert hoogste marktaandeel ooit in Nederland
  • Marktaandeel Renault en Dacia naar 10,8% (personen-en bedrijfsauto’s) in eerste zes maanden 2017
  • Renault op tweede plaats in Nederland
  • Clio bestverkochte personenauto van Nederland
  • Renault grootste merk in particuliere markt

SCHIPHOL-RIJK – Renault Nederland blikt terug op een uitstekend eerste halfjaar van 2017. Het gezamenlijke marktaandeel van Renault en Dacia groeide tot 10,8 procent, ofwel een toename van 0,8 procentpunt ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Daarmee was Renault in de eerste zes maanden van 2017 het op een na bestverkochte automerk van Nederland.

Het succes van Renault is deels te danken aan de populaire Clio die met 6.045 registraties de verkoopstatistieken aanvoert als bestverkochte personenauto van Nederland. Tevens is de Clio de op een na populairste auto in de particuliere markt, gevolgd door de Captur op de derde plaats. Met het succes van de Clio en Captur is Renault het grootste merk in de particuliere markt.

Ook zijn de Estate-modellen van Renault zeer gewild onder Nederlandse automobilisten. Dankzij de uitstekende verkopen van de stationwagenversies van de Clio, Mégane en Talisman is Renault zelfs marktleider in het Estate-segment. In het crossover-segment, waarin Renault ijzersterk voor de dag komt met de Captur, Kadjar en Koleos, staat het merk op de tweede plaats.On The Road TV - autonieuws en rij impressies

Het autoprogramma ‘On The Road’ waarin presentator Jan Willem van den Akker diverse rij impressies maakt van verschillende merken. Daarnaast komen alle facetten van de autobranche aan de orde. Zoals tips voor particulieren tot adviezen voor de zakelijke rijders. 

On The Road Tv is een initiatief van Media Presentaties.

Powered by

media Presentaties

 

Contact opnemen

On The Road TV - autonieuws en rij impressies
Onderdeel van : Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl