Hyundai N onthult merkfilosofie en visie.

  • Maandag 20 augustus 2018

Thomas Schemera en Albert Biermann van Hyundai Motor Company hebben de merkfilosofie en visie van ‘N’ onthuld op de Nürburgring in Duitsland. De focus ligt op het creëren van high-performance modellen die voldoen aan hoge eisen, terwijl bestuurders kunnen rekenen op evenveel rijplezier als praktische bruikbaarheid.

‘De Hyundai i30 N, Veloster N en i30 Fastback N hebben dezelfde performancegenen en delen een sterk karakter’, zegt Schemera, Executive Vice President en Head of High Performance Vehicle & Motorsport Division. ‘Ze zijn voorzien van vooruitstrevende technologie en designelementen. Bij Hyundai gaan we graag nieuwe uitdagingen aan en verleggen we de grenzen om klanten een buitengewone ervaring te bieden. We zijn hier niet om alleen auto’s te ontwerpen, maar om emoties, gevoelens en verlangens te creëren.’ 

Hyundai N heeft zijn sporen reeds verdiend in de autosport. Sinds 2015 is N actief op het hoogste niveau van de internationale autosport, met successen in het FIA World Rally Championship, de VLN-series op de Nürburgring, de TCR International Series, de Pirelli World Challenge en de loodzware 24-uursrace van de Nürburgring. De visie van Hyundai N komt tot uiting in een systematisch en gestructureerd productaanbod van topklasse productie- en wedstrijdauto’s, inclusief een vlaggenschip, voorzien van een high-performance aandrijflijn en chassis voor uitstekende rijdynamiek. 

N-modellen zoals de Hyundai i30 N en Veloster N bieden exclusieve technologie voor motorprestaties en de dynamiek om te voldoen aan de verwachtingen van liefhebbers. Met de introductie van de Hyundai i30 Fastback N is de eerste fase van de uitrol van het N-performancelabel voltooid. 

Met de nieuwe N Line-modellen, waarbij de voertuigen gekenmerkt worden door specifieke N-designelementen en prestatieverhogende aanpassingen, wordt het aanbod verder uitgebreid. Tot slot worden onder de noemer N Options specifieke N-onderdelen aangeboden voor bestuurders die op zoek zijn naar maximale performance en een unieke uitstraling.On The Road TV - autonieuws en rij impressies

Het autoprogramma ‘On The Road’ waarin presentator Jan Willem van den Akker diverse rij impressies maakt van verschillende merken. Daarnaast komen alle facetten van de autobranche aan de orde. Zoals tips voor particulieren tot adviezen voor de zakelijke rijders. 

On The Road Tv is een initiatief van Media Presentaties.

Powered by

media Presentaties

 

Contact opnemen

On The Road TV - autonieuws en rij impressies
Onderdeel van : Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl