Hyundai toont eerste beelden van nieuwe waterstofauto.

  • Donderdag 24 augustus 2017
FCEV SUV met strak en sereen design, geïnspireerd door de natuur
Nieuw model onderdeel van groen offensief van veertien eco-modellen vóór 2020
Vierde generatie brandstofceltechnologie: lichter, efficiënter en krachtiger
Met actieradius tot aan maar liefst 800 kilometer (NEDC)
Hyundai in 2013 eerste fabrikant met waterstofauto in de prijslijsten

17 augustus 2017 – Hyundai heeft de eerste beelden van zijn nieuwe waterstofauto vrijgegeven. De onthulling voltrok zich tijdens een special preview event in Seoul. Veel designkenmerken van de begin dit jaar in Genève onthulde Hyundai FE (Future Eco) Fuel Cell Concept zijn terug te vinden in de Hyundai FCEV SUV productieversie. De naam van het nieuwe model wordt op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas in januari 2018 bekendgemaakt. De marktintroductie staat gepland voor begin 2018 in Korea en later volgend jaar in de Verenigde Staten en Europa.

Hyundai is sinds 2013 al toonaangevend op het gebied van auto’s met waterstoftechnologie, onder meer met de in serie gebouwde ix35 Fuel Cell, en zet die pioniersrol voort in de toekomst met als ultieme doel een volledig emissievrije Hydrogen Energy Society. Hyundai was ook de eerste fabrikant ter wereld die een waterstofauto commercieel beschikbaar maakte voor een breed publiek.
De FCEV SUV borduurt voort op Hyundai’s toewijding aan het introduceren van veertien nieuwe eco-voertuigen vóór 2020. Het gaat hier om vijf hybridemodellen, vier plug-in hybrides, vier elektrisch aangedreven auto’s en één brandstofcelauto. Ook de Hyundai IONIQ maakt deel uit van dit duurzame modellenoffensief.On The Road TV - autonieuws en rij impressies

Het autoprogramma ‘On The Road’ waarin presentator Jan Willem van den Akker diverse rij impressies maakt van verschillende merken. Daarnaast komen alle facetten van de autobranche aan de orde. Zoals tips voor particulieren tot adviezen voor de zakelijke rijders. 

On The Road Tv is een initiatief van Media Presentaties.

Powered by

media Presentaties

 

Contact opnemen

On The Road TV - autonieuws en rij impressies
Onderdeel van : Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl