INNOVATIEVE VERLICHTING VAN OPEL AL JAREN BAKEN IN DUISTERNIS

  • Maandag 23 oktober 2017

Slimme LED-technologie maakt rijden in herfst en winter nog veiliger en comfortabeler 

• 32 LED-segmenten in nieuwe IntelliLux LED® matrix koplampen Opel Insignia
• Auto van het jaar 2016: Astra eerste Opel met adaptieve matrix-verlichting
• Goed zicht in het duister: alle Opel X-modellen met full LED-koplampen 

Breda, 20 oktober 2017 – Veiligheid begint met zien en gezien worden. Opel besteedt daaraan al decennia lang veel aandacht. Voor dit merk is innovatie in autoverlichting al sinds 1968 een speerpunt. Van de klassieke Opel GT met zijn wegklappende koplampen tot en met de nieuwste modellen met intelligente LED-verlichtingstechnologie, zoals full LED-koplampen en toonaangevende IntelliLux LED® matrix-koplampen in de nieuwe Opel Insignia. Een systeem dat in hoge mate bijdraagt aan veiligheid voor inzittenden en voor andere weggebruikers, vooral in de donkerste maanden van het jaar.
 

"Wij willen dat onze klanten verzekerd zijn van goede verlichting. Daarom bieden we in de meeste modellen verlichtingstechnologie aan die toonaangevend is. Dat rijdt fijn en bovenal veilig", aldus Opels Vice President Sales & Marketing Peter Küspert. On The Road TV - autonieuws en rij impressies

Het autoprogramma ‘On The Road’ waarin presentator Jan Willem van den Akker diverse rij impressies maakt van verschillende merken. Daarnaast komen alle facetten van de autobranche aan de orde. Zoals tips voor particulieren tot adviezen voor de zakelijke rijders. 

On The Road Tv is een initiatief van Media Presentaties.

Powered by

media Presentaties

 

Contact opnemen

On The Road TV - autonieuws en rij impressies
Onderdeel van : Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl