JAGUAR E-PACE GETEST ONDER DE MEEST EXTREME OMSTANDIGHEDEN

  • Dinsdag 4 juli 2017

Jaguar heeft de nieuwe E-PACE onderworpen aan een van de meest intensieve testprogramma's ooit: van de ijzige kou rond de Poolcirkel tot het stof en de slopende hitte van Dubai. Alleen dankzij een uiterst divers testprogramma kan Jaguar garanderen dat de E-PACE een dynamische rijdersauto is. De wereldpremière van de nieuwe Jaguar E-PACE vindt plaats op 13 juli om 21:00 uur CEST en is online live te volgen op Facebook en YouTube. 

 In een intensieve testperiode van 25 maanden op maar liefst vier continenten heeft Jaguar meer dan 150 prototypes gebouwd. In totaal is er meer dan 120.000 uur aan testwerk besteed door meer dan 500 engineers. De E-PACE is beproefd op alle soorten ondergrond en tijdens de meest uiteenlopende weersomstandigheden om te verzekeren dat de compacte performance-SUV de prestaties levert die de meest actieve en veeleisende klanten verwachten. 

Doorwaadtest
Jaguar voltooide meer dan 400 ronden op het uitdagende Nürburgring-circuit, bezocht het hogesnelheidscircuit van Nardo en trotseerde temperaturen tot +48 graden Celsius in de woestijnen in het Midden-Oosten. Ook de Poolcirkel met temperaturen van -40 graden Celsius en extreem hoge gebergten in de meest afgelegen provincies in China stonden op het testprogramma. Tijdens een doorwaadtest in het Britse Gaydon parkeerde Jaguar de nieuwe E-PACE een uur lang in een waterplas van 0,5 meter diep met de motor uitgeschakeld en alle deuren geopend. Na een uur reed de E-PACE probleemloos weg. De nieuwe Jaguar E-PACE krijgt sportief afgestemde AWD-technologie en All-Ingenium benzine- en dieselmotoren, evenals diverse veiligheidssystemen. On The Road TV - autonieuws en rij impressies

Het autoprogramma ‘On The Road’ waarin presentator Jan Willem van den Akker diverse rij impressies maakt van verschillende merken. Daarnaast komen alle facetten van de autobranche aan de orde. Zoals tips voor particulieren tot adviezen voor de zakelijke rijders. 

On The Road Tv is een initiatief van Media Presentaties.

Powered by

media Presentaties

 

Contact opnemen

On The Road TV - autonieuws en rij impressies
Onderdeel van : Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl