Kia brengt ode aan vrouwenvoetbal

  • Donderdag 29 juni 2017


Kia brengt ode aan vrouwenvoetbal

•  Kia verrast met mini-documentaire over evolutie Nederlands vrouwenvoetbal
•  Johnny de Mol ontmoet vrouwenvoetbal-pionier Hettie Olde Loohuis
•  Kia actief als hoofdsponsor UEFA Women’s EURO 2017
•  Bekijk hier de mini-documentaire: VIDEO

 


Kia brengt een ode aan het Nederlandse vrouwenvoetbal in een speciale mini-documentaire, gepresenteerd door Johnny de Mol. In de docu staat de evolutie van het vrouwenvoetbal in Nederland centraal. De professionaliteit van het vrouwenvoetbal is tegenwoordig vergelijkbaar met die bij de mannen en de populariteit van de sport groeit gestaag, in Nederland mede door de successen van de Oranje Leeuwinnen. De documentaire is een van de manieren waarmee Kia invulling geeft aan haar status als officiële automotive partner van de EUFA. Eerder wierf Kia al de Official Match Ball Carriers van de UEFA Women’s EURO 2017.

Hettie Olde Loohuis speelde samen met vriendinnen een essentiële rol in het op de kaart zetten van het Nederlandse vrouwenvoetbal. “We stuurden een brief naar de KNVB om te vragen of wij ook mee mochten doen met de competitie”, vertelt Hettie in de documentaire. “De KNVB stuurde ons een nette brief terug waarin ze meldden dat er voor vrouwen geen plek was.” In 1974 kwam er schot in de zaak. Bekijk hier de volledige online documentaire: VIDEO

“Wij willen iedereen die zich deze zomer bezighoudt met vrouwenvoetbal in de spotlight zetten: van pupil tot voetbalveteraan, speler én fan”, zegt Kim Kreber, Director Marketing van Kia Motors Nederland. “Het past bij ons merk om dat op een verrassende manier te doen. Deze prachtige mini-documentaire is daar een goed voorbeeld van.”

UEFA Women’s EURO 2017
Vrouwenvoetbal is tegenwoordig immens populair. Nog nooit meldden zoveel meisjes zich aan bij de KNVB. In 2017 strijden de Oranje Leeuwinnen tijdens het UEFA Women’s EURO voor de Europese titel. Kia verzorgt als trotse sponsor van het UEFA Women’s EURO 2017 de Official Match Ball Carriers. Dit zijn de meisjes die de wedstrijd openen door de bal te overhandigen aan de scheidsrechter. Dit jaar vindt het EK-vrouwenvoetbal voor het eerst plaats in Nederland. Op de eerste speeldag, zondag 16 juli, moet Nederland in Stadion Galgenwaard in Utrecht het meteen al opnemen tegen Noorwegen, de finalist uit 2013.On The Road TV - autonieuws en rij impressies

Het autoprogramma ‘On The Road’ waarin presentator Jan Willem van den Akker diverse rij impressies maakt van verschillende merken. Daarnaast komen alle facetten van de autobranche aan de orde. Zoals tips voor particulieren tot adviezen voor de zakelijke rijders. 

On The Road Tv is een initiatief van Media Presentaties.

Powered by

media Presentaties

 

Contact opnemen

On The Road TV - autonieuws en rij impressies
Onderdeel van : Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl