Kia overhandigt 133 auto’s aan organisatie UEFA Women’s EURO 2017

  • Zaterdag 8 juli 2017
 Verschillende Kia-modellen worden ingezet voor vervoer van teams, officials en vips tijdens Europees Kampioenschap vrouwenvoetbal in Nederland
•  Kia is al sinds 2006 officieel sponsor van de UEFA nationale voetbalteams en tevens exclusieve mobiliteitsprovider van UEFA Women’s EURO 2017
•  Kia al jaren gepassioneerd supporter van sport


Breukelen - 08 juli 2017 
Kia heeft vandaag als officiële automotive partner van de UEFA nationale voetbalteams in totaal 133 auto’s overgedragen aan de organisatie van UEFA Women’s EURO 2017. De verschillende Kia-modellen zorgen voor het vervoer van deelnemers, officials en vips bij het EK-vrouwenvoetbal, waar miljoenen mensen naar kijken. Het internationale vrouwenvoetbaltoernooi wordt voor de allereerste keer in Nederland gehouden. 

De officiële, symbolische overhandiging van de auto’s voor de deur van het Sparta-stadion – beter bekend als ‘het Kasteel’ – in Rotterdam voltrok zich in aanwezigheid van Mr. D.H. Jung, President van Kia Motors Nederland en Léan Verstoep, Managing Director Kia Motors Nederland. Ook Robert Bossert (projectleider UEFA Women’s Euro), Bert van Oostveen (toernooidirecteur WEURO 2017), Minke Booij (manager vrouwenvoetbal KNVB) en de officiële mascotte Kicky woonden de ceremonie bij.

133 x Kia
De modellen die Kia ter beschikking stelt voor het EK-vrouwenvoetbal 2017 zijn de Niro, Carens, cee’d, Optima Sportswagon, Sportage en Sorento. Elk deelnemend land heeft sowieso een Kia Carens ter beschikking.

“Iedereen bij Kia is enthousiast en trots over de WEURO”, zegt Léan Verstoep, Managing Director Kia Motors Nederland. “Door onze betrokkenheid zijn we in staat ons te presenteren als een merk dat kwalitatief hoogwaardige auto’s maakt voor sportieve mensen, die jong van geest zijn en de ontwikkeling van vrouwenvoetbal in Europa ondersteunt.”

Official Match Ball Carriers
Al eerder dit jaar selecteerde Kia voor het UEFA Women’s EURO 2017 de Official Match Ball Carriers. Dit zijn de meisjes die de wedstrijd openen door de bal te overhandigen aan de scheidsrechter.

Kia trouwe partner EUFA nationale voetbalteams
Kia is de officiële sponsor van de FIFA sinds 2006. Het eerste Europese eindtoernooi met Kia als officiële partner was het EUFA Euro 2008TM in Zwitserland en Oostenrijk.

De zeven speelsteden – Breda, Deventer, Doetinchem, Enschede, Rotterdam, Tilburg en Utrecht – staan klaar om voetbalsters en hun fans uit heel Europa te ontvangen. Op de eerste speeldag, zondag 16 juli, moet Nederland in Stadion Galgenwaard in Utrecht het al meteen opnemen tegen Noorwegen, de finalist uit 2013.

 On The Road TV - autonieuws en rij impressies

Het autoprogramma ‘On The Road’ waarin presentator Jan Willem van den Akker diverse rij impressies maakt van verschillende merken. Daarnaast komen alle facetten van de autobranche aan de orde. Zoals tips voor particulieren tot adviezen voor de zakelijke rijders. 

On The Road Tv is een initiatief van Media Presentaties.

Powered by

media Presentaties

 

Contact opnemen

On The Road TV - autonieuws en rij impressies
Onderdeel van : Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl