Kia zorgt dit najaar voor warmte tijdens MijnKia Testdag

  • Vrijdag 27 oktober 2017

Op zaterdag 11 november a.s. vindt bij alle Kia-dealers en - reparateurs de negende editie van de landelijke MijnKia Testdag plaats. Op die dag kan iedereen gratis zijn of haar Kia op 10 vitale punten laten controleren en ontvangt daarbij een warme fleece deken als geschenk. Bovendien is er een speurplaat ontwikkeld waarin de 10 checkpunten subtiel verwerkt zijn. De beste speurders maken kans op een Kia waardecheque van € 50,-. 

“Goeie relaties hou je warm”, zegt Marcel Sluis, Director After Sales van Kia Motors Nederland B.V. “Deze actie sluit naadloos aan bij de verschillende service- en klanttevredenheidsprogramma’s van Kia, die zijn ontwikkeld onder de noemer ‘Family-like Care’. We willen daarmee duidelijk maken dat wij omgaan met onze klanten, zoals wij omgaan met onze familieleden.”

Kia-rijders kunnen zich voor de MijnKia Testdag aanmelden door een afspraak te maken via MijnKia.On The Road TV - autonieuws en rij impressies

Het autoprogramma ‘On The Road’ waarin presentator Jan Willem van den Akker diverse rij impressies maakt van verschillende merken. Daarnaast komen alle facetten van de autobranche aan de orde. Zoals tips voor particulieren tot adviezen voor de zakelijke rijders. 

On The Road Tv is een initiatief van Media Presentaties.

Powered by

media Presentaties

 

Contact opnemen

On The Road TV - autonieuws en rij impressies
Onderdeel van : Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl