Een one-off Land Rover Defender maakte een indrukwekkende entree bij Selfridges in Londen. De auto kwam via een raam op de eerste verdieping het beroemde warenhuis binnen. 

De unieke Selfridges Edition Defender Works V8 wordt het middelpunt van de nieuwe herenmodeafdeling in Oxford Street. Maar eerst moeten de technici van Land Rover Classic voor het oog van klanten de auto in elkaar zetten. 

Om door het raam op de eerste verdieping te passen, demonteerde het team de Defender tot een rollend chassis. Een team van technici bouwt de komende vier dagen de auto weer op. Wanneer de Defender Works klaar is, komt hij onder een beschermende hoes te staan totdat de herenmodeafdeling helemaal af is. Op 29 oktober vindt de onthulling plaats. 

De Selfridges Edition Defender begon zijn leven als een normale Defender 110 Pick Up uit 2016. Het team van Land Rover Classic veranderde de auto in een 110 Soft Top, compleet met een unieke softtop in het kenmerkende Selfridges Yellow. De rest van de auto is gespoten in het contrasterende Bronze Green. Een neerklapbare voorruit en halfhoge deuren maken de open air-look helemaal af.