Nederlands succes bij Invictus Games

  • Woensdag 27 september 2017
  • Goud voor Nederlands team in Jaguar Land Rover Driving Challenge bij Invictus Games Toronto 2017 (23-30 september)
  • Prins Harry, beschermheer van de Invictus Games Foundation, reikte de eerste gouden en zilveren medailles uit aan teams van Nederland en Groot-Brittannië
  • Teams uit dertien landen reden proeven in Jaguar F-TYPE SVR en Land Rover Discovery
  • Bekijk de film hier

De Invictus Games Toronto 2017 zijn voor Nederland bijzonder succesvol begonnen. Het Nederlandse team won de eerste gouden medaille tijdens de Jaguar Land Rover Driving Challenge, waarmee de games werden geopend. De medaille is uitgereikt door Prins Harry, die de verrichtingen van de finalisten nauwlettend gadesloeg. 

Teams uit dertien landen kwamen tegen elkaar uit in uitdagende off-road- en behendigheidsproeven met de Land Rover Discovery en de Jaguar F-Type SVR. Daarbij kwam het aan op onderlinge communicatie, teamwerk, strategie en rijvaardigheid. De F-Type staat garant voor precieze handling, die van pas kwam op de zware slalomproef met 'Jaguar Smart Cones'. Daarmee is een onvoorspelbaar en telkens veranderend parcours mogelijk om het de rijders extra moeilijk te maken. De Land Rover Discovery werd gebruikt op een uitermate uitdagend off-roadparcours, waarop de deelnemers werden getest op rijvaardigheid en navigeren. 

De Invictus Games zijn het grootste sportieve event voor mensen uit het leger en veteranen, die als gevolg van verwonding, ziekte of ander letsel mindervalide zijn geraakt. De Invictus Games Toronto 2017, gepresenteerd door Jaguar Land Rover, omvat verder de onderdelen boogschieten, atletiek, fietsen, indoor roeien, powerlifting, zitvoetbal, zwemmen, rolstoelbasketbal, rolstoelrugby en voor het eerst ook golf. On The Road TV - autonieuws en rij impressies

Het autoprogramma ‘On The Road’ waarin presentator Jan Willem van den Akker diverse rij impressies maakt van verschillende merken. Daarnaast komen alle facetten van de autobranche aan de orde. Zoals tips voor particulieren tot adviezen voor de zakelijke rijders. 

On The Road Tv is een initiatief van Media Presentaties.

Powered by

media Presentaties

 

Contact opnemen

On The Road TV - autonieuws en rij impressies
Onderdeel van : Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl