Nieuwe LEAF direct uitgegroeid tot nummer 1 van Europa

  • Vrijdag 1 februari 2019
 
Nieuwe LEAF direct uitgegroeid tot nummer 1 van Europa
Nissan maakt nieuwe LEAF aantrekkelijker voor leaserijder en particulier 
Amsterdam - 25 januari 2019 

  • Nissan LEAF domineert Europese verkoopstatistieken elektrische auto’s
  • Nu een luxere versie zónder meerprijs – voordeel tot 1.600 euro
  • Extra inruilvoordeel voor particuliere en kleinzakelijke klant
De nieuwe LEAF 40 kWh is met 40.699 exemplaren de bestverkochte elektrische auto in Europa van het afgelopen jaar. Daarmee beleeft de elektrische middenklasser een ijzersterk debuutjaar. Om dit overweldigende succes te vieren, maakt Nissan de LEAF nog aantrekkelijker voor zowel leaserijders als particulieren. 

Ook in Nederland scoort de LEAF sterk: met 3.369 afgeleverde auto’s staat hij derde in het volelektrische klassement. En de Nissan is met deze score tevens de bestverkochte elektrische middenklasser in ons land.

1.400 euro voordeel
Dit succes krijgt in 2019 zeker een vervolg, want Nissan biedt klanten die nu een LEAF 40 kWh bestellen een luxere versie zonder meerprijs. Wie een LEAF Acenta bestelt, mag een LEAF N-Connecta in ontvangst nemen. Dat betekent dat de auto fraaie 17-inchwielen krijgt evenals een Intelligent Around View Monitor met camera’s rondom en nog veel meer extra’s die elektrisch rijden zo aangenaam maken. Het voordeel bedraagt 1.400 euro.

Mét ProPILOT en Bose
Wie een Nissan LEAF N-Connecta kiest, krijgt voor dezelfde prijs een Tekna – wat neerkomt op 1.600 euro voordeel. De Tekna is de topuitvoering en heeft onder meer ProPILOT en een Bose Premium audiosysteem aan boord.

Inruilbonus: 1.000 euro
Behalve deze kosteloze upgrade biedt Nissan particuliere en kleinzakelijke kopers ook een extra inruilbonus van 1.000 euro bij aanschaf van een LEAF. Samen met de lage gebruikskosten per kilometer, maakt dit de LEAF tot een aantrekkelijk alternatief voor een benzineauto. 

De prijzen van de LEAF 40 KWh beginnen bij 37.290 euro. De Europese fabriek draait op volle toeren, waardoor er geen lange levertijden zijn. Wie een LEAF bestelt, kan deze gewoonlijk binnen vier weken rijden.


On The Road TV - autonieuws en rij impressies

Het autoprogramma ‘On The Road’ waarin presentator Jan Willem van den Akker diverse rij impressies maakt van verschillende merken. Daarnaast komen alle facetten van de autobranche aan de orde. Zoals tips voor particulieren tot adviezen voor de zakelijke rijders. 

On The Road Tv is een initiatief van Media Presentaties.

Powered by

media Presentaties

 

Contact opnemen

On The Road TV - autonieuws en rij impressies
Onderdeel van : Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl