Nieuwe Opel Combo uitgeroepen tot International Van of the Year 2019

  • Donderdag 20 september 2018

De nieuwe Opel Combo gesloten bestel is uitgeroepen tot International Van of the Year 2019 (IVOTY) in de categorie lichte bedrijfsvoertuigen (LCV). De jury van journalisten uit 25 Europese landen beloonde de Combo met 127 punten, waarmee hij een flinke voorsprong heeft op de nummer twee, de Mercedes-Benz Sprinter met 92 punten. De hoge mate van rijplezier, de innovatieve rijhulpsystemen en de lage gebruikskosten speelden een belangrijke rol in het jurybesluit. De Opel Combo is ontwikkeld door Groupe PSA en verder verfijnd om aan de eisen van het merk te voldoen. De prijsuitreiking vond plaats tijdens de internationale bedrijfsautoshow IAA in Hannover. Opels CEO, Michael Lohscheller, nam de prijs voor de Combo in ontvangst van IVOTY President Jarlath Sweeney. 

“We zijn ontzettend trots op deze award”, aldus Michael Lohscheller. “De overwinning geeft ook de mogelijkheden voor Opel binnen Groupe PSA aan. Met de Combo vallen we het C-segment van bestelauto’s aan – een segment waarin we tot voor kort nog geen prominente rol speelden. Er is ontzettend veel groeipotentieel voor Opel in de LCV-markt. Het is daarom passend dat we de verantwoordelijkheid hebben gekregen om een nieuw LCV-platform voor de hele Groupe PSA te ontwikkelen in Rüsselsheim.” On The Road TV - autonieuws en rij impressies

Het autoprogramma ‘On The Road’ waarin presentator Jan Willem van den Akker diverse rij impressies maakt van verschillende merken. Daarnaast komen alle facetten van de autobranche aan de orde. Zoals tips voor particulieren tot adviezen voor de zakelijke rijders. 

On The Road Tv is een initiatief van Media Presentaties.

Powered by

media Presentaties

 

Contact opnemen

On The Road TV - autonieuws en rij impressies
Onderdeel van : Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl