NIEUWE OPEL PERFORMANCE-SPORTSTOEL VOOR INSIGNIA GSI

  • Woensdag 20 december 2017

 

 • Ontwikkeld in eigen huis: perfecte combinatie van ondersteuning en comfort
• Geproduceerd in eigen huis: hoofdcomponenten uit Opel-fabriek in Kaiserslautern
• AGR-gecertificeerd: Aktion Gesunder Rücken e.V. als waarborg ergonomie
• Compleet: ventilatie, verwarming, massagefunctie, instelbare zijwangen 

Breda, 18 december 2017 – Excellente stoelen zijn even kenmerkend voor Opel als de iconische 'Blitz' op de grille. Voor veel modellen vanaf de Crossland X zijn AGR-gecertificeerde stoelen (Aktion Gesunder Rücken e.V.) leverbaar. Het summum van comfort en ondersteuning bieden de volledig nieuw ontwikkelde Opel Performance-sportstoelen die debuteren in Opels sportieve vlaggenschip, de Insignia GSi.
 

De nieuwe sportstoelen zijn eveneens AGR-gecertificeerd. Deze lederen stoelen zijn standaard, en zowel links als rechts, voorzien van ventilatie, verwarming, een massagefunctie en instelbare zijwangen. De hoofdsteun is geïntegreerd in de rugleuning. De gordelgeleiding op schouderhoogte is uitstekend, en dat is niet altijd het geval bij integrale sportstoelen. Verder is te kiezen uit twee premium leercombinaties, terwijl het GSi-logo discreet is geïntegreerd in de bekleding van de rugleuning. 


On The Road TV - autonieuws en rij impressies

Het autoprogramma ‘On The Road’ waarin presentator Jan Willem van den Akker diverse rij impressies maakt van verschillende merken. Daarnaast komen alle facetten van de autobranche aan de orde. Zoals tips voor particulieren tot adviezen voor de zakelijke rijders. 

On The Road Tv is een initiatief van Media Presentaties.

Powered by

media Presentaties

 

Contact opnemen

On The Road TV - autonieuws en rij impressies
Onderdeel van : Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl