Nieuwe Renault Mégane R.S. met 4CONTROL vierwielbesturing en keuze uit twee chassisvarianten

  • Zaterdag 24 juni 2017
  • Nieuwe Mégane R.S. eerste in segment met 4CONTROL vierwielbesturing
  • Leverbaar met handbediende of automatische transmissie met dubbele koppeling en Sport- of Cup-chassis

SCHIPHOL-RIJK – De nieuwe generatie Renault Mégane R.S. wordt de eerste auto in het segment van de ‘hot hatchback’ met 4CONTROL vierwielbesturing.

Dankzij 4CONTROL zijn bestuurders verzekerd van optimale wendbaarheid, hogere bochtsnelheden en meer stuurprecisie door de stuurhoek van de achterwielen aan te passen via een elektromechanische verbinding met de achteras. De experts van Renault Sport hebben het systeem specifiek gekalibreerd om het prestatieniveau van de nieuwe Mégane R.S. naar nieuwe hoogten te tillen.

Tevens wordt de Renault Mégane R.S. leverbaar met keuze uit twee onderstel configuraties. Het Sport-chassis biedt een uitzonderlijke combinatie van rijdynamiek en comfort voor dagelijks gebruik, terwijl het Cup-chassis is ontworpen voor maximale prestaties op het circuit.On The Road TV - autonieuws en rij impressies

Het autoprogramma ‘On The Road’ waarin presentator Jan Willem van den Akker diverse rij impressies maakt van verschillende merken. Daarnaast komen alle facetten van de autobranche aan de orde. Zoals tips voor particulieren tot adviezen voor de zakelijke rijders. 

On The Road Tv is een initiatief van Media Presentaties.

Powered by

media Presentaties

 

Contact opnemen

On The Road TV - autonieuws en rij impressies
Onderdeel van : Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl