Opel ADAM R2 onaantastbaar in Hellendoorn Rally

  • Dinsdag 19 september 2017

• Eerste plaats RC4-klasse in modderige Hellendoorn Rally
• Elfde plek in algemeen klassement 
• Seizoen vol hoogtepunten zit erop

Breda, 18 september 2017 – Met een eerste plaats in de RC4-klasse en een elfde plek in het algemeen klassement van de Hellendoorn Rally heeft rallycoureur Timo van der Marel zijn seizoen in stijl afgesloten. Een extreem modderige editie van de grootste rally van Nederland bleek geen sta-in-de-weg voor de Opel ADAM R2. Van der Marel: "De zware omstandigheden waren niet in ons voordeel, maar we hebben er echt het maximale uitgehaald. Heel blij!"
 

De Hellendoorn Rally is een rally met heel veel zand in het parcours. En de vele regenval veranderde het zand in modder. "Dat maakt het heel zwaar voor tweewiel aangedreven auto's als onze ADAM R2. Het was zó pittig, dat echt op stuurmanskunsten aankwam. Gelukkig hebben we heel weinig foutjes gemaakt en boekten we wederom mooie resultaten," zei Van der Marel na zijn race. 

Het was voor Timo van der Marel en zijn vaste co-pilote Rebecca van der Marel sowieso een seizoen vol hoogtepunten. Met een tweede plek op het WK Rally in Duitsland als absolute piek. "Ja, dat was geweldig. Mijn beste resultaat ooit in een rallyauto. Maar ook de tweede plek op het EK Rally in België was prachtig." Verder reed Van der Marel nog een rally op Gran Canaria en in totaal drie Nederlandse rally's. 

Hoe het seizoen van Van der Marel er volgend jaar uitziet is nog niet bekend. "Na dit geweldige jaar is de intentie van beide partijen om door te gaan, maar daar gaan we nog voor om de tafel. Persoonlijk zou ik graag een officieel EK klassement gaan rijden; nu hebben we een aantal wedstrijden uitgekozen en gereden zonder klassement. En dat heeft prachtige resultaten opgeleverd!" Kijk voor meer informatie over de Opel ADAM R2 en Timo van der Marel op opel.nl/motorsport. On The Road TV - autonieuws en rij impressies

Het autoprogramma ‘On The Road’ waarin presentator Jan Willem van den Akker diverse rij impressies maakt van verschillende merken. Daarnaast komen alle facetten van de autobranche aan de orde. Zoals tips voor particulieren tot adviezen voor de zakelijke rijders. 

On The Road Tv is een initiatief van Media Presentaties.

Powered by

media Presentaties

 

Contact opnemen

On The Road TV - autonieuws en rij impressies
Onderdeel van : Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl