Publieksdebuut van reeks nieuwe modellen op 67ste internationale autoshow in Frankfurt

  • Maandag 28 augustus 2017• Grandland X: zeer ruime en dynamische crossover
• Insignia GSi: sportieve versie voor de fijnproever
• Insignia Country Tourer: stijlvol offroad-uiterlijk voor avonturiers
• Opel Exclusive: nieuw personalisatieconcept voor de Insignia
• Vivaro Tourer en meer: luxe en ruime shuttlebussen van Opel
• Live op de IAA: stand D09 in hal 8.0, persconferentie 12 september, 9:10 - 9:25 uur 

Breda, 22 augustus 2017– Onder het motto “De toekomst is voor iedereen” is Opel recentelijk samengegaan met PSA om kampioen autoproducent in Europa te worden. Bezoekers van de 67ste internationale autoshow in Frankfurt (14 tot en met 24 september) kunnen als eerste zien wat dat inhoudt. Hier beleeft een reeks nieuwe modellen zijn publieksdebuut. De Opel stand D09 bevindt zich in hal 8.0.
 

De nieuwe Opel Grandland X, die Opel samen met PSA heeft ontwikkeld, geeft perfect de richting aan die beide autoconcerns met de fusie beogen. Dankzij het dynamische silhouet, toptechnologie, typische SUV-kwaliteiten en een genereuze interieurruimte is dit model een serieuze speler in het sterk groeiende crossover-segment. De tweede wereldprimeur, de nieuwe Insignia Country Tourer, is al even opwindend. Waar de Insignia GSi een onvervalste sportmachine is voor liefhebbers, zal de Country Tourer vooral in de smaak vallen bij kopers die een stijlvolle en stoere stationwagen zoeken met offroad-looks. Beide modelversies bieden een intelligent vierwielaandrijfsysteem met torque vectoring. Ook nieuw op de stand is het personalisatieconcept Opel Exclusive voor de Insignia. 

Verder presenteert Opel nieuwe versies van de Vivaro, waaronder de Vivaro Tourer. De Tourer heeft onder meer een tweede zitrij met 360 graden draaibare stoelen en een opklapbare tafel, zodat het interieur in een handomdraai is om te turnen in een praktische business lounge. 

“De nieuwe claim van Opel ‘De toekomst is van iedereen’ is een belofte en tegelijk een verplichting. Wij staan voor dat credo, net zoals onze modellen dat doen. De wereldprimeurs op de IAA showen hoe Opel innovatieve technologie in elegante en praktische auto’s bereikbaar maakt voor een groot publiek. Met modellen als de Opel Grandland X betreden we nieuwe marktsegmenten en bieden we kopers meer keuze,” aldus Opel CEO Michael Lohscheller. 

Alle nieuwe modellen worden in de schijnwerpers gezet tijdens de persconferentie met Opel CEO Michael Lohscheller op dinsdag 12 september van 9:10 tot 9:25 uurOn The Road TV - autonieuws en rij impressies

Het autoprogramma ‘On The Road’ waarin presentator Jan Willem van den Akker diverse rij impressies maakt van verschillende merken. Daarnaast komen alle facetten van de autobranche aan de orde. Zoals tips voor particulieren tot adviezen voor de zakelijke rijders. 

On The Road Tv is een initiatief van Media Presentaties.

Powered by

media Presentaties

 

Contact opnemen

On The Road TV - autonieuws en rij impressies
Onderdeel van : Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl