Renault en Dacia verrassen op de Autoshow van Frankfurt (IAA)

  • Woensdag 6 september 2017
 
  • Wereldpremière nieuwe Renault Mégane R.S.
  • Renault onthult zijn toekomstvisie door een innovatief ontwerp op de stand
  • Dacia presenteert compleet nieuwe Duster
  • Persconferentie Renault op 12 september om 9.50 uur in hal 8, met Renault Sport Formula One Team-coureur Nico Hülkenberg als speciale gast
  • Persconferentie Dacia volgt om 11.10 uur
Groupe Renault maakt zich op voor de 67e internationale autoshow van Frankfurt (IAA), waar zowel Renault als Dacia met een wereldprimeur aanwezig is.

Renault: nieuwe Mégane R.S. en toekomstvisie van Renault
De IAA in Frankfurt is het podium van de wereldpremière van de nieuwe Renault Mégane R.S. Dankzij de geavanceerde technologie van Renault Sport combineert de Mégane R.S. een dynamische uitstraling met uitzonderlijke performance.

Renault zal daarnaast zijn visie voor 2030 presenteren door een innovatief ontwerp op de stand – een première voor een motorshow.

Persconferentie Renault
Dinsdag 12 september om 9.50 uur in hal 8, presentatie door Thierry Bolloré, Chief Competitive Officer bij Groupe Renault, Laurens van den Acker, Senior Vice President Corporate Design, en Nico Hülkenberg, Renault Sport Formula One Team-coureur en Mégane R.S. Technical Advisor.

Dacia: nieuwe Duster
Op de IAA zijn ook alle ogen gericht op de compleet nieuwe Dacia Duster. De tweede generatie van de SUV heeft een nog attractiever design en schittert als wereldprimeur op de feestelijk aangeklede Dacia-stand.

Persconferentie Dacia
Dinsdag 12 september om 11.10 uur in hal 8, presentatie door Jean-Christophe Kugler, Executive Vice President, Chairman of Europe Region.

De persconferenties van Renault en Dacia zijn via een livestream te volgen op de website van Groupe Renault. Volg het nieuws op Twitter via #RenaultLive en #DaciaLive en neem een kijkje achter de schermen van Renault via Snapchat.


On The Road TV - autonieuws en rij impressies

Het autoprogramma ‘On The Road’ waarin presentator Jan Willem van den Akker diverse rij impressies maakt van verschillende merken. Daarnaast komen alle facetten van de autobranche aan de orde. Zoals tips voor particulieren tot adviezen voor de zakelijke rijders. 

On The Road Tv is een initiatief van Media Presentaties.

Powered by

media Presentaties

 

Contact opnemen

On The Road TV - autonieuws en rij impressies
Onderdeel van : Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl