Renault op de Autosalon van Genève 2017

  • Vrijdag 10 maart 2017
  • Renault presenteert nieuwe ZOE e-Sport Concept, een adembenemende versie van de populaire elektrische auto. Het zeer sportieve, 100% elektrisch aangedreven model is een mix van de Renault ZOE en de Renault e.dams raceauto waarmee twee titels in het FIA Formula E kampioenschap behaald zijn. De ZOE e-Sport Concept bundelt de expertise van Renault op het gebied van elektrisch design en gebruik met de knowhow van professioneel racen. Hij bewijst dat de elektrische auto’s van Renault ook uitzonderlijk veel rijplezier kunnen bieden.
  • Debuut nieuwe Renault Captur, met een nog meer onderscheidende styling en nieuwe technologie, waarmee het uitgebreide aanbod crossovers versterkt wordt in juni 2017.
  • Nieuwe Renault Koleos komt medio 2017 op de Europese markt.
  • Europese marktintroductie Renault Alaskan nog voor het einde van 2017. De rijk uitgeruste 1-tons pick-up schittert in Genève.


De Renault ZOE e-Sport Concept: een spectaculaire ZOE
De Renault ZOE e-Sport Concept onderstreept de voortrekkersrol van Renault in de voortdurende ontwikkeling van elektrische voertuigen. De ZOE e-Sport Concept is gebouwd op het platform van de ZOE en omgebouwd tot raceauto met behulp van de grote hoeveelheid kennis en ervaring van Groupe Renault na drie jaar in het FIA Formula E kampioenschap: een raceklasse met elektrische eenzitters. De Formula E wint sterk aan populariteit door de races op straatcircuits in grote steden en maakt het voor het grote publiek toegankelijk om high-performance elektrische raceauto’s te zien strijden.On The Road TV - autonieuws en rij impressies

Het autoprogramma ‘On The Road’ waarin presentator Jan Willem van den Akker diverse rij impressies maakt van verschillende merken. Daarnaast komen alle facetten van de autobranche aan de orde. Zoals tips voor particulieren tot adviezen voor de zakelijke rijders. 

On The Road Tv is een initiatief van Media Presentaties.

Powered by

media Presentaties

 

Contact opnemen

On The Road TV - autonieuws en rij impressies
Onderdeel van : Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl