• Renault R.S. 2027 Vision conceptcar werpt een blik in de toekomst van de Formule 1: spectaculairder en waarbij coureur en wedstrijdspanning nog meer centraal staan. Dit toekomstgerichte studiemodel bewijst de inzet en commitment van Renault op de lange termijn en speelt een belangrijke rol in de verdere ontwikkeling van de Formule 1. De Renault R.S. 2027 Vision verkent ook nieuwe mogelijkheden voor gezamenlijke toepassing van technologie in race- en productieauto’s in de komende tien jaar.
  • Renault versterkt crossover line-up in China met introductie Espace en updates voor Kadjar: met de Espace introduceert Renault niet alleen een nieuw vlaggenschip in China, maar ook het vierde lid van de succesvolle crossover line-up die bestaat uit de Captur, Kadjar en nieuwe Koleos. Op de autoshow presenteert Renault ook een nieuwe motorvariant en nieuwe voorzieningen voor de Kadjar.
“Het is een taak van Renault Sport Racing om te anticiperen op de toekomst van de Formule 1, om een maximaal aantal fans te bereiken in een omgeving die aansluit op de doelstellingen van Groupe Renault. We kijken uit naar inspirerende gesprekken met de race community, fans en enthousiastelingen die dit conceptmodel teweeg zal brengen.”