Renault ZOE ingezet als scanauto voor parkeerhandhaving in Bergen op Zoom

  • Maandag 24 april 2017

Gemeente Bergen op Zoom heeft de volledig elektrische en emissievrije Renault ZOE ingezet als scanauto. Deze handhavings- en toezichtauto (HTS-auto) neemt het handmatige productiewerk van de parkeerbeheerders over. Hierdoor kan de gemeente de focus op kwaliteitshandhaving leggen.

In de gemeente Bergen op Zoom staat duurzaamheid hoog op de agenda. Daarom wordt bij nieuwe projecten altijd gezocht naar een zo duurzaam mogelijke oplossing. Zo ook voor de doorontwikkeling in het parkeerbeleid. Wethouder Yvonne Kammeijer: “Dit was een uitdaging omdat wat we voor ogen hadden nog niet bestond. De gemeente heeft Parkeerbeheer Bergen op Zoom gevraagd om met een duurzame oplossing te komen. Parkeerbeheer heeft met de leveranciers gekeken naar de mogelijkheden voor een volledig elektrische auto. En dat is gelukt met de nieuwe Renault ZOE in combinatie met een ScanGenius scansysteem.”On The Road TV - autonieuws en rij impressies

Het autoprogramma ‘On The Road’ waarin presentator Jan Willem van den Akker diverse rij impressies maakt van verschillende merken. Daarnaast komen alle facetten van de autobranche aan de orde. Zoals tips voor particulieren tot adviezen voor de zakelijke rijders. 

On The Road Tv is een initiatief van Media Presentaties.

Powered by

media Presentaties

 

Contact opnemen

On The Road TV - autonieuws en rij impressies
Onderdeel van : Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl