RUIM VIJFDUIZEND FEYENOORD-SUPPORTERS WILLEN MEEDOEN AAN DNA-ONDERZOEK

  • Dinsdag 13 februari 2018
168 Kuip-gangers staan wangslijm af


Breda, 13 februari 2018 – Meer dan 14.500 supporters reageerden de afgelopen weken op de oproep van Feyenoord en sponsor Opel om mee te doen aan het Grote Feyenoord DNA-onderzoek. Van alle supporters die de online test hebben ingevuld geeft 35 procent van de deelnemers aan daadwerkelijk mee te willen doen aan het genetisch onderzoek. Een selectie van 168 Feyenoord-supporters zal deze week wangslijm afstaan om te ontdekken of het Feyenoord-gen echt bestaat.
 

In de online test konden de deelnemers in achttien stellingen met een cijfer 1 tot en met 7 aangeven in hoeverre ze het met een stelling eens zijn. Uit de test kwam Harry in de Hekken/Helga in de Hekken als populairste profiel naar voren, gevolgd door Juichende Jaap/Juichende Jannie en Theo de Thuiskijkert/Tina de Thuiskijkert


On The Road TV - autonieuws en rij impressies

Het autoprogramma ‘On The Road’ waarin presentator Jan Willem van den Akker diverse rij impressies maakt van verschillende merken. Daarnaast komen alle facetten van de autobranche aan de orde. Zoals tips voor particulieren tot adviezen voor de zakelijke rijders. 

On The Road Tv is een initiatief van Media Presentaties.

Powered by

media Presentaties

 

Contact opnemen

On The Road TV - autonieuws en rij impressies
Onderdeel van : Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl