Scherp geprijsd, heel veel voordeel  Accessoirepakketten voor Suzuki Street‑modellen

 • Vrijdag 12 januari 2018
 
 


Suzuki introduceert aantrekkelijke accessoirepakketten voor zijn Street-motoren GSX‑S750(Z)A, GSX‑S1000(Z)A en GSX‑S1000FA. Met het Street Xtreme Pack geven GSX‑S-rijders hun motorfiets een extreem sportieve look én sound. Het Touring Pack voor de GSX‑S1000FA biedt uitkomst voor supersportieve rijders die de power van hun motor willen combineren met meer gebruiksgemak. Het voordeel loopt op tot € 460.-. 

Het Street Xtreme Pack (vanaf € 999,-) voor de Suzuki GSX‑S750(Z)A en GSX‑S1000(Z)A bestaat uit de volgende onderdelen:
 • Yoshimura R11* EEC carbon uitlaat
  Een fraai ontworpen R11* demper van het bekende performancemerk Yoshimura. De zwarte uitlaatdemper is voorzien van een carbon eindkap, zwarte Yoshimura-beschermkap* boven de katalysator en uitneembare dB-killer. * GSX‑S1000(Z)A
 • Hamamatsu graphics – GSX‑S1000ZA
  Deze stickerset van Hamamatsu Japan met dikke matzwarte structuur en rode striping geeft de GSX‑S een unieke look. Speciaal ontwikkeld voor de gelimiteerde Z-versie met matzwarte voorvork en speciale wielstriping.
 • Korte kentekenplaathouder
  Speciaal ontwikkeld voor de Suzuki GSX‑S-modellen. De kentekenplaathouder kent een hoogwaardige afwerking en is voorzien van stijlvolle ledverlichting.
 • Led-richtingaanwijzers
  Kleinere richtingaanwijzers vóór en achter met heldere ledverlichting die perfect passen bij het ultrasportieve design van de GSX‑S.
 • Matzwarte duoseat cover – GSX‑S1000(Z)A
 • Frame slider set – GSX‑S750(Z)A
  Aluminium sliders die speciaal op het design van de GSX‑S750(Z)A zijn afgestemd en hierdoor de schade beperken mocht de motor omvallen. Voorzien van een nylon pad.
Het Touring Pack (€ 799,-) voor de GSX‑S1000FA bestaat uit de volgende onderdelen:
 • Kunststof zijkofferset
  Twee afneembare en afsluitbare matzwarte koffers met elk een inhoud van 22 liter. De carbon look accenten passen bij het sportieve design van de GSX‑S. Uitgerust met een compact 'C-bow'-montagesysteem.
 • TomTom Rider 450
  Ontdek Europa aan de hand van de 100 voorgeprogrammeerde uitdagende routes. Inclusief Lifetime Maps – gratis kaartupdates gedurende de levensduur –, wereldkaarten, TomTom Traffic, flitserupdates en vele andere features. En met centraal geplaatste gps-montagesteun.

Alle prijzen van het Street Xtreme Pack en Touring Pack zijn terug te vinden op de Suzuki Motoren-site. 


On The Road TV - autonieuws en rij impressies

Het autoprogramma ‘On The Road’ waarin presentator Jan Willem van den Akker diverse rij impressies maakt van verschillende merken. Daarnaast komen alle facetten van de autobranche aan de orde. Zoals tips voor particulieren tot adviezen voor de zakelijke rijders. 

On The Road Tv is een initiatief van Media Presentaties.

Powered by

media Presentaties

 

Contact opnemen

On The Road TV - autonieuws en rij impressies
Onderdeel van : Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl