STERKE COMEBACK OPEL/VAUXHALL IN EERSTE JAAR BINNEN GROUPE PSA

  • Maandag 30 juli 2018

Opel/Vauxhall maakt nu twaalf maanden deel uit van Groupe PSA en realiseerde in dat eerste jaar een ijzersterke comeback. Vorige week maakte het bedrijf een winst over het eerste halfjaar bekend van € 502 miljoen met een vrije cashflow van ongeveer € 1,2 miljard. Dit was mogelijk dankzij de opname in Groupe PSA sinds 1 augustus 2017. Met het strategische plan PACE! – dat Opels CEO Michael Lohscheller op 9 november 2017, honderd dagen na de overname, presenteerde – bundelt het bedrijf zijn krachten, maakt het gebruik van de synergie en komt het volledige potentieel van het merk beschikbaar. Met PACE! wordt Opel winstgevend, elektrisch en wereldwijd actief. 

“We zijn een compleet ander bedrijf dan twaalf maanden geleden. We hebben een koers uitgezet om competitiever te worden en zijn op veel gebieden voorbereid op de toekomst. We hebben enorm veel voordeel van het feit dat we nu onderdeel zijn van de succesvolle Groupe PSA. Daarvoor zijn we heel dankbaar – maar het schept ook verplichtingen voor Opel”, aldus Lohscheller. On The Road TV - autonieuws en rij impressies

Het autoprogramma ‘On The Road’ waarin presentator Jan Willem van den Akker diverse rij impressies maakt van verschillende merken. Daarnaast komen alle facetten van de autobranche aan de orde. Zoals tips voor particulieren tot adviezen voor de zakelijke rijders. 

On The Road Tv is een initiatief van Media Presentaties.

Powered by

media Presentaties

 

Contact opnemen

On The Road TV - autonieuws en rij impressies
Onderdeel van : Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl