Stijlvolle nieuwe Toyota Corolla Touring Sports debuteert op Autosalon van Parijs

  • Vrijdag 7 september 2018

Na de wereldpremière van de Hatchback in maart jl. op de Autosalon van Genève maakt de nieuwe Toyota Corolla Touring Sports zijn debuut op de komende Autosalon van Parijs (4-14 oktober 2018). De geheel nieuwe Corolla kenmerkt zich door een krachtig ontwerp waarbij onderscheid gemaakt wordt tussen de slanke, verfijnde Touring Sports, de sportieve Hatchback en de elegante Sedan. Met keuze uit twee nieuwe hybride-aandrijflijnen bekleedt de Corolla Touring Sports een unieke positie in zijn klasse. Met name de 132 kW/180 pk hybride is het perfecte antwoord voor de huidige zakelijke dieselrijder, die veel vermogen is gewend.

Door Europa, voor Europa
De nieuwe Toyota Corolla Touring Sports is ontworpen en ontwikkeld in Europa en vóór Europa. De nieuwe Corolla beantwoordt aan de wensen van automobilisten die op zoek zijn naar ruimte en praktische bruikbaarheid zonder concessies te doen op het gebied van stijl.On The Road TV - autonieuws en rij impressies

Het autoprogramma ‘On The Road’ waarin presentator Jan Willem van den Akker diverse rij impressies maakt van verschillende merken. Daarnaast komen alle facetten van de autobranche aan de orde. Zoals tips voor particulieren tot adviezen voor de zakelijke rijders. 

On The Road Tv is een initiatief van Media Presentaties.

Powered by

media Presentaties

 

Contact opnemen

On The Road TV - autonieuws en rij impressies
Onderdeel van : Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl