Suzuki Swift is Occasion van het Jaar 2017

  • Zaterdag 1 juli 2017
 


 
 
 
2de generatie Swift door Automobiel Management als winnaar uitgeroepen
Suzuki Swift is Occasion van het Jaar 2017
Vianen - 30 juni 2017

De Suzuki Swift van de vorige generatie is verkozen tot Occasion van het Jaar 2017. De award is toegekend door Automobiel Management (AM) naar aanleiding van het Nationaal Occasion Onderzoek (NOO). De Swift ontving de meeste punten van de vakjury. Lovende woorden zijn er onder meer voor het stabiele dealernetwerk van Suzuki, een waar 'nooit gedoe mee is'.

De Occasion van het Jaar-award werd overhandigd tijdens het AM-event Driving Business Remarketing op 28 juni 2017. Algemeen directeur Ted van Dam van Suzuki Nederland nam de vakonderscheiding in ontvangst van juryvoorzitter en AM-hoofdredacteur Peter Brouwer. Belangrijke criteria die de Occasion van het Jaar bepalen, zijn marktaandeel, prijzen, marges en statijden. De betrouwbaarheid van de Suzuki-dealer werd als belangrijk aankoopargument van consumenten genoemd, evenals die van de Swift zelf.Nooit negatief in het nieuws
"De winnaar is een model dat in veel opzichten positief opvalt en de automotive sector niet bezoedelt met zeer controversiële onderwerpen. Het merk Suzuki en de modellen zijn nooit negatief in het nieuws geweest. Van structureel technische problemen is nooit sprake. Het lijkt alsof de consument dat ook is opgevallen, gezien de vertegenwoordiging van Suzuki in de Top-10", aldus de reactie van Automobiel Management.

Meer rijplezier dan ooit
Sinds kort staat de nieuwste generatie Swift bij de Suzuki-dealer. Wederom een échte Swift. Met nog zuinigere en pittigere benzinemotoren dan de tweede generatie. En met een nog sportiever weggedrag en een moderner design met een 'zwevend' dak. De nieuwe Swift biedt meer rijplezier dan ooit dankzij het nieuwe lichtgewicht platform. Het is bovendien een Swift van deze tijd door de actieve veiligheidssystemen zoals Brake Support en de mogelijkheid van een uitgebreid multimediasysteem. De nieuwe Suzuki Swift is leverbaar vanaf € 15.499,-.


On The Road TV - autonieuws en rij impressies

Het autoprogramma ‘On The Road’ waarin presentator Jan Willem van den Akker diverse rij impressies maakt van verschillende merken. Daarnaast komen alle facetten van de autobranche aan de orde. Zoals tips voor particulieren tot adviezen voor de zakelijke rijders. 

On The Road Tv is een initiatief van Media Presentaties.

Powered by

media Presentaties

 

Contact opnemen

On The Road TV - autonieuws en rij impressies
Onderdeel van : Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl