Toyota lanceert wereldwijde corporate campagne ‘Start Your Impossible’

  • Woensdag 18 oktober 2017
  • Global campagne moet medewerkers, partners en klanten inspireren
  • Weerspiegeling van de Toyota waarde continue verbetering – Making Ever-better Cars
  • Toyota eerste automotive sponsor Olympische en Paralympische Spelen
  • Nieuwe bijbehorende website www.MobilityForAll.com
 
 Toyota Motor Corporation presenteert ‘Start Your Impossible’ – een wereldwijd corporate initiatief dat Toyota medewerkers, partners en klanten moet inspireren en koppelen aan de kernopvattingen van het bedrijf. In een tijd waarin technologische en milieuontwikkelingen elkaar in een razend tempo opvolgen, markeert ‘Start Your Impossible’ Toyota’s inzet voor een meeromvattend en duurzamere samenleving waarin iedereen zijn dromen kan najagen. 

Toyota is van mening dat mobiliteit verder gaat dan alleen auto’s; het draait ook om het aangaan van uitdagingen en het waarmaken van dromen. Het initiatief ‘Start Your Impossible’ weerspiegelt deze waarden en onderstreept Toyota’s doel om iedereen de vrijheid van mobiliteit te geven. “We willen onze manier van denken met al onze belanghebbenden delen, inclusief consumenten. Op die manier gaan we samen de uitdaging aan”, aldus Toyota President Akio Toyoda. 


On The Road TV - autonieuws en rij impressies

Het autoprogramma ‘On The Road’ waarin presentator Jan Willem van den Akker diverse rij impressies maakt van verschillende merken. Daarnaast komen alle facetten van de autobranche aan de orde. Zoals tips voor particulieren tot adviezen voor de zakelijke rijders. 

On The Road Tv is een initiatief van Media Presentaties.

Powered by

media Presentaties

 

Contact opnemen

On The Road TV - autonieuws en rij impressies
Onderdeel van : Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl