Toyota Research Institute onthult next-generation autonoom rijdende testauto

  • Dinsdag 9 januari 2018
 


 
 
 

 
 
  • Platform 3.0 maakt debuut op Consumer Electronics Show, Las Vegas
  • Sensoren met een bereik van 200 meter, 360 graden rond de auto
  • Stijlvol design van technologie door Toyota’s designcenter CALTY
 
 Het Toyota Research Institute (TRI) presenteert een autonoom rijdend testvoertuig van de volgende generatie, Platform 3.0. Het nieuwe testvoertuig – gebaseerd op de Lexus LS 600hL – biedt meer technologische mogelijkheden in combinatie met het nieuwe harmonieuze design van de LS. Platform 3.0 maakt op 9 januari 2018 zijn debuut op de Toyota stand op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas.

“Ons team heeft wederom onze onderzoeksmogelijkheden op het gebied van autonoom rijden snel uitgebreid”, aldus dr. Gill Pratt, CEO bij het Toyota Research Institute. “We hebben gebruikgemaakt van Toyota’s expertise op het vlak van engineering en design en op die manier een volledig nieuw testvoertuig ontwikkeld, dat de potentie heeft om het benchmark te worden qua functie en stijl.”


On The Road TV - autonieuws en rij impressies

Het autoprogramma ‘On The Road’ waarin presentator Jan Willem van den Akker diverse rij impressies maakt van verschillende merken. Daarnaast komen alle facetten van de autobranche aan de orde. Zoals tips voor particulieren tot adviezen voor de zakelijke rijders. 

On The Road Tv is een initiatief van Media Presentaties.

Powered by

media Presentaties

 

Contact opnemen

On The Road TV - autonieuws en rij impressies
Onderdeel van : Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl