Toyota Yaris WRC domineert Power Stage in Rally van Polen

  • Maandag 3 juli 2017
  • Toyota coureur Jari-Matti Latvala pakt winst in Paprotki Power Stage
  • Top 10-plaats voor Yaris WRC van coureur Juho Hänninen
  • Toyota GAZOO Racing 3de in teamklassement World Rally Championship

Toyota GAZOO Racing heeft de Rally van Polen uit het World Rally Championship (WRC) succesvol afgesloten door de Power Stage te winnen. Toyota coureur Jari-Matti Latvala won met 4,9 seconden voorsprong. Het was zijn 4de etappewinst van de rally, waarmee de Fin opklom naar de 3de plaats in het rijdersklassement. Toyota GAZOO Racing staat als team na 8 rally’s momenteel ook 3de.

Vol overtuiging
De Rally van Polen begon donderdagavond 29 juni 2017 en eindigde op zondag 2 juli 2017. Jari-Matti Latvala vocht zaterdagochtend nog om de koppositie in de rally, maar moest in de middag helaas afhaken vanwege een technisch mankement aan de Yaris WRC. Hij was erop gebrand de verloren tijd een dag later goed te maken. Dat is gelukt. Hij won vol overtuiging de Paprotki Power Stage, de nieuwe finale-etappe van de Rally van Polen, die bekendstaat om de hoge snelheden die de rallyauto’s bereiken. De YarisWRC met coureur Juho Hänninen sloot de Rally van Polen af met een 10de plaats.On The Road TV - autonieuws en rij impressies

Het autoprogramma ‘On The Road’ waarin presentator Jan Willem van den Akker diverse rij impressies maakt van verschillende merken. Daarnaast komen alle facetten van de autobranche aan de orde. Zoals tips voor particulieren tot adviezen voor de zakelijke rijders. 

On The Road Tv is een initiatief van Media Presentaties.

Powered by

media Presentaties

 

Contact opnemen

On The Road TV - autonieuws en rij impressies
Onderdeel van : Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl