Upgrade voor Toyota RAV4 Black Edition

  • Vrijdag 2 februari 2018
 

 
 
  • Nieuwe uitrusting, zoals navigatie, sunroof en lederen bekleding
  • Leverbaar als 2WD Hybrid met standaard automaat
  • Vanaf 41.450 euro
 
 Toyota voorziet de RAV4 Black Edition van een completere uitrusting. Toegevoegd zijn een sunroof, lederen bekleding met een nieuw design, stoelverwarming en een Toyota Touch® 2 Go navigatiesysteem. De extra compleet uitgeruste RAV4 Black Edition is leverbaar als 2WD Hybrid met standaard automaat; de prijzen beginnen bij 41.450 euro. 

De Toyota RAV4 Black Edition ontleent zijn naam aan chique details zoals de zwarte bodembeschermplaat voor en achter, zwarte buitenspiegels, zwarte hemelbekleding en het donker getinte privacy glass. De exclusieve 18-inch lichtmetalen velgen zijn gespoten in hoogglans zwart en geven Toyota’s SUV een opvallende look. Optioneel is de Black Edition verkrijgbaar als Full Body Colour op de kleuren Zircon Silver en Lava Red. 


On The Road TV - autonieuws en rij impressies

Het autoprogramma ‘On The Road’ waarin presentator Jan Willem van den Akker diverse rij impressies maakt van verschillende merken. Daarnaast komen alle facetten van de autobranche aan de orde. Zoals tips voor particulieren tot adviezen voor de zakelijke rijders. 

On The Road Tv is een initiatief van Media Presentaties.

Powered by

media Presentaties

 

Contact opnemen

On The Road TV - autonieuws en rij impressies
Onderdeel van : Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl