Van visie naar realiteit: elektromobiliteit in BMW Museum.

  • Zaterdag 24 maart 2018

Op 23 maart 2018 opent een nieuwe tijdelijke expositie in het BMW Museum. De expositie heeft als thema het merk BMW i met als hoofdrolspelers de BMW i3 en de BMW i8. De expositie is getiteld ‘BMW i. Visionary Mobility.’ In de expositie – die anderhalf jaar te bezoeken is – zijn visionaire mobiliteitsconcepten en conceptauto’s te zien.

Er is aandacht voor de prestaties van BMW i, dat met de BMW i3 en de BMW i8 nieuwe maatstaven zette en voor een ommekeer zorgde op het gebied van persoonlijke mobiliteit in grote steden dankzij een groot aantal mobiliteitsdiensten. Een thematisch ingedeelde expositie met ongeveer dertig stations demonstreert de diversiteit van elektromobiliteit, de aspecten van duurzame materiaalkeuze en de uitdagingen van emissievrije mobiliteit in de toekomst. Het is voor het eerst dat in het BMW Museum de geschiedenis, het heden en de toekomst van mobiliteit onder één dak verenigd zijn.On The Road TV - autonieuws en rij impressies

Het autoprogramma ‘On The Road’ waarin presentator Jan Willem van den Akker diverse rij impressies maakt van verschillende merken. Daarnaast komen alle facetten van de autobranche aan de orde. Zoals tips voor particulieren tot adviezen voor de zakelijke rijders. 

On The Road Tv is een initiatief van Media Presentaties.

Powered by

media Presentaties

 

Contact opnemen

On The Road TV - autonieuws en rij impressies
Onderdeel van : Media Presentaties
5216 BM Den Bosch

 0654386019
 info@mediapresentaties.nl